Hej!


Det finns många olika annonsplatser på nätet där man kan sälja och köpa begagnade varor. Vissa platser är gratis att annonsera på medan andra har en viss avgift. Idag tänkte vi tipsa dig om några olika forum som är helt kostnadsfria! Vi kommer nämna två sidor där allt mellan himmel och jord kan köpas/säljas samt två forum som är inriktade på särskilda intressen. Självklart finns det fler annonsplatser med inriktningar på andra intressen, detta är bara två exempel av många. Oavsett om du väljer något av de vi nämner här eller något annat kan du sköta dina affärer på ett tryggt sätt genom Treddy. Treddy är oberoende av annonsplats och fungerar därför på alla ställen! 


Först och främst vill vi tipsa om Marketplace som är inbyggt i Facebook. Här kan du skapa annonser som beskriver vad du vill sälja, lägga in bilder samt sätta ett pris. Om du blir kontaktad av någon som vill köpa din vara eller ser något du själv är intresserad av att köpa för du en privat dialog med motparten. På Facebook finns det också många köp och sälj grupper som även de är helt gratis att använda sig av. 


Nästa forum som vi vill berätta om är Citiboard. På Citiboard skapar du en annons på samma sätt som på Marketplace med en beskrivning, bild och ett pris på det du ska sälja. Det fungerar lite som en loppmarknad fast i din telefon!  


Om du har ett särskilt intresse för hästar och hästsport finns en annonsplats som är inriktad på just detta, nämligen Hästnet. Det är nordens största marknadsplats inom ridning och hästsport! När du är inloggad på Hästnet kan du spara och bevaka dina sökningar och få matchningar på dessa direkt i din inkorg. 


Slutligen vill vi tipsa dig med ett extra intresse för skidor om Freeride. En mötesplats för skidåkare som både vill sälja och köpa varor men som även vill diskutera allt som har med skidåkning att göra. Det är gratis att annonsera men även att bli medlem! 


När du valt ut den annonsplats som passar dig bäst utifrån dina behov kan du sedan utföra affären på ett smidigt och säkert sätt genom att använda Treddy! Treddy fungerar som en tredje part mellan dig och din motpart, allt för att er affär ska bli så enkel och trygg som möjligt!


Vi önskar dig en härlig köp och sälj upplevelse på begagnatmarknaden!