Hej!


Mer än en vecka har gått sedan lanseringen och vilken vecka det har varit! Vi är så glada och tacksamma för den positiva respons vi fått hittills!

 

Nu har den första sportlovsveckan börjat och de andra är i startgroparna. Äntligen kommer många att kunna åka till fjällen för att njuta av vinterlandskapet och den friska luften i både skidspåret och i backen. Men en sportlovsvecka kräver utrustning för både vuxna och barn. Är det brist på utrustning eller kläder hemma i garderoben? Eller har ungarna redan växt ur förra årets skidor och kläder? Gör sedan som många andra och titta in på begagnatmarknaden! Istället för att köpa nyproducerat och dyrt kan du spara på både miljön och plånboken genom att handla via till exempel Facebook Marketplace. Detta kan verka skrämmande och främmande för många eftersom bedragare finns överallt. Men oroa dig inte, vi har lösningen!

 

Genom att använda Treddy vid både köp och försäljning av begagnade varor kan du känna dig trygg och säker i den här typen av affärer. Det är också både enkelt och bekvämt att använda tjänsten. Börja pruta idag och låt oss hjälpa dig på vägen!

 Vi vill även meddela att vi uppdaterar både på Facebook och Instagram två gånger i veckan, så följ oss gärna där för att ta del av allt som publiceras!

 

Vi önskar er alla ett härlig sportlov!