Här kan du läsa mer om vad du får genom att använda Treddy i dina affärer.  • Omdömen på köpare och säljare 

Verifierade användare på Treddys plattform kan ge varandra omdömen efter slutförda affärer. Detta gör att du som säljer eller köper kan se hur personen du gör affär med har skött sig i tidigare affärer, för din trygghet. Det är först när köparen har godkänt varan som pengarna förs över till säljaren och affären genomförs. 


  • Spårbar frakt 

När du använder Treddy så skickas varan alltid med spårbar frakt för din trygghet. Detta gör att vi kan följa hela leveransen och försäkra dig om att varan kommer fram och att rätt person hämtar ut den.


  • Treddygaranti på frakten 

När du använder Treddy ingår Treddys egna garanti på frakten. Detta innebär att Treddy ersätter varor (upp till ett värde om 15 000 kr) som försvinner eller totalförstörs under frakten. Läs mer om hur du reklamerar en vara som totalskadats eller försvunnit.

 

  • 24h undersökningstid av varan 

Med Treddy har köparen alltid 24 timmar på sig att undersöka varans skick och att varan stämmer överens med med säljarens beskrivning. 


  • Legitimering med BankID 

Med Treddy är både säljaren och köparen verifierad med BankID. Detta gör att du kan känna dig trygg med vem du gör affärer med.


  • Trygg betalning 

Treddy ser till att varken köparen eller säljaren har både pengar och vara samtidigt. Treddy fungerar som en säker mellanhand som låser pengarna till köparen har godkänt varan. Detta förebygger bedrägeririsken och gör att du kan känna dig trygg i din affär.


  • Digitalt Köpekontrakt 

I alla affärer med Treddy får du ett digital köpekontrakt som underlag för vad ni kommit överens om. Detta är en trygghet för båda och är även ditt kvitto på affären.


  • Köparskydd och säljarskydd 

Treddy hjälper dig i hela affären, även när problem uppstår. Vi förebygger problem genom köpekontrakt, BankID, omdömen och trygga betalningar. Men skulle problem ändå uppstå så hjälper vårt tvistlösnings-team dig att lösa problemet. Treddy ger dig ett riktigt skydd i affären.